Aranyvölgyi termékek

Üzletünkben a borok mellett helyet kapnak a delikát termékek is. Ez a szó már egy kicsit elcsépelt, túl sok terméket hívnak így, mi mégis úgy érezzük, hogy igazi delikát termékeket szeretnénk kínálni vásárlóinknak. A szó nemes, különleges, egyedi, gasztronómiai értelmében.
Alapvető szempont volt termékválasztékunk és annak íz világának kialakításánál a természetesség, a harmónia, íz gazdagság. Azt szerettük volna, ha úgy készülnek a lekvárok, szörpök, mint nagymamáink korában. Csak a gyümölcs és cukor. Se tartósítószer, se aroma, se színezék. Ma sajnos kijelenthetjük, kevés van ilyen a piacon. Illetve a piacon van, a nénikék árulják, csak nem kereskedelmi mennyiségben és kivitelben.
Termékeink csak első osztályú alapanyagokból készülnek. Nem használunk tartósítószert, aromát, színezéket és semmilyen adalékanyagot. Nagy hangsúly fektetünk arra, hogy a hagyományos eljárással készüljenek termékeink. Természetesen kutatjuk az új ízeket, de a minőség áll mindenek előtt. Saját receptjeink és iránymutatásaink alapján, egy Kosdon élő lekvárkészítő mester, Tóth Miklós műhelyében készülnek termékeink, ahol az ő szakmai irányítása, a mai kor követelményeinek és előírásainak megfelelő környezet biztosítja termékeink minőségét. Az Aranyvölgyi márkanév a családnevünkből eredeztethető, azt gondoljuk, annál hitelesebb nem lehet az ember, mint amikor a saját nevét adja a produktumának. Tudjuk, hogy igényesek a vásárlóink, mi magunknak és nekik szeretnénk megfelelni, ezt a magas követelményt szeretnénk teljesíteni. Bízunk benne, hogy sikerül és egyre többen fogyasztják, népszerűsítik az Aranyvölgyi termékeket.


Aranyvölgyi termékek


Vissza a lap tetejére

2120 Dunakeszi, Fő út 89.  +36 27 739 223   |  Magunkról  |  Hírlevél  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép